Η αρχιτεκτονική της ευτυχίας

Η αρχιτεκτονική της ευτυχίας

“Η αρχιτεκτονική κατευθύνει ασυνείδητα τον άνθρωπο στο χώρο, είναι κατεξοχήν συναισθησιακή τέχνη.  Θα μπορούσαμε να θέσουμε μία παρεμφερή ερώτηση. Εάν η αρχιτεκτονική είναι αντανάκλαση της κοινωνίας ή την διαμορφώνει. Η αρχιτεκτονική με την έννοια των χωρικών διατάξεων, αποτελεί παράγοντα διαμόρφωσης κοινωνικής συμπεριφοράς.”
 
Η αρμονία των σχεδίων και των υλικών, σχετιζόμενα με τα χρώματα και την αισθητική, προσδίδουν το ωραίο και το υπέροχο το οποίο με τη σειρά του έχει επίδραση στη ζωή μας και στην καθημερινότητα μας.
 
Η αρχιτεκτονική είναι μία πνευματική διεργασία τάξης και οργάνωσης του χώρου, η οποία διαμορφώνει και βάζει σε τάξη τον περιβάλλοντα χώρο μας. 
 
Η Praxitelis διαθέτει γκάμα που έχει την ποιότητα και τη φινέτσα του άριστου- καλά και προσεγμένα δουλευμένου προϊόντος το οποίο προορίζεται για μία ζωή ευτυχίας.
 
Τα παραγόμενα προϊόντα της βιομηχανίας βρίσκουν πολλές εφαρμογές στην καθημερινότητα μας.
 
Η εξαιρετική αντοχή στις γρατζουνιές, η ισχυρή ικανότητα αντοχής σε χημικές ουσίες και υγρασία, τα καταπληκτικά μηχανικά χαρακτηριστικά και η εύκολη συντήρηση, καθιστούν το HPL τον ιδανικό συνεργάτη για τη δημιουργία επίπλων κουζίνας, μπάνιων, γραφείων, καταστημάτων, αθλητικών συγκροτημάτων, εργαστηρίων, σχολείων και νοσοκομείων, για την κατασκευή πάγκων εργασίας, πάγκων και ραφιών για αποθήκες και για την παραγωγή μονάδων για ιμάντες μεταφοράς σε γραμμές παραγωγής.
 

Εντελώς μη τοξικό, ανθεκτικό και εξαιρετικά εύκολο στον καθαρισμό, το HPL είναι ασφαλές και πρακτικό, ακόμη και όταν απαιτούνται εγγυήσεις σταθερής και απόλυτης υγιεινής, όπως σε νοσοκομεία, σχολεία και εργαστήρια, για τη δημιουργία διαχωριστικών τοίχων, θυρών και ψευδοροφών.

 

Στον κλάδο των δημόσιων μεταφορών, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον εξοπλισμό αιθουσών αναμονής, σιδηροδρομικών βαγονιών, τραμ, λεωφορείων και συρμών του μετρό.

 

Στη ναυπηγική βιομηχανία για τον εξοπλισμό καμπινών και σαλονιών και για πίνακες ελέγχου και στη βιομηχανία εκθέσεων για την κατασκευή περιπτέρων.

No Comments

Post A Comment