Η Ψυχολογία του εσωτερικού χώρου

Η Ψυχολογία του εσωτερικού χώρου

Η ποιότητα, το είδος και η αισθητική των επίπλων, των gadget και του υλικοτεχνικού εξοπλισμού στο χώρο όπου κατοικούμε, εργαζόμαστε ή επισκεπτόμαστε καθορίζει σε μεγάλο βαθμό την ψυχολογία μας αλλά και τη συμπεριφορά μας.
Μέσα σε ελάχιστα λεπτά απο την είσοδο μας σε έναν χώρο τον οποίο επισκεπτόμαστε για πρώτη φορά, δημιουργείται το συναίσθημα και η εικόνα τα οποία θα διατηρήσουμε για τον χώρο αυτόν για όλο το υπόλοιπο της συνεργασίας μας στο χώρο αυτόν.

Η συνύπαρξη με συγκεκριμένα αντικείμενα επηρεάζουν επίσης την ψυχολογία μας παρά το γεγονός πως πρόκειται για άψυχα υλικά αντικείμενα. Πως εξηγείται αυτό;

Κάθε τι το οποίο περιλαμβάνεται εντός του οπτικού μας πεδίου δίνει μήνυμα στον εγκέφαλο μας και ουσιαστικά η πληροφορία αυτή μέσω εκατομμυρίων μεταβλητών δημιουργεί σκέψεις και συναισθήματα.

Παρατηρήστε τη διάθεση σας πόσες φορές μεταβάλλεται και ποιες σκέψεις παράγονται απο την εικόνα που σας δίνει ο χώρος στον οποίο δραστηριοποιήστε.

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό της διαμόρφωσης του χώρου μας είναι πως αυτός αφηγείται την ιστορία μας. Κάθε λεπτομέρεια (στην ουσία δεν είναι καθόλου λεπτομέρεια) αναφέρει και δηλώνει πολλά απο τα στοιχεία της προσωπικότητας μας.


Στην Praxitelis προσπαθούμε να ακούσουμε προσεκτικά όσα έχετε να μας πείτε για τις σκέψεις σας γύρω απο το χώρο σας τις επιθυμίες και τις προτάσεις σας.

Παρατηρήστε πόση λεπτομέρεια βρίσκεται πίσω απο κάθε κατασκευή και δημιουργία μας.

Πιστεύουμε πως κάθε προϊόν μας έχει έναν συγκεκριμένο ρόλο δίπλα σε κάθε άνθρωπο που το επιλέγει.

Η παραγωγή μας έχει μέσα της τις ίδιες μας τις αξίες.

Δείτε με προσοχή τα πορτάκια κουζίνας και ντουλάπας

Θαυμάστε τους πάγκους και δημιουργήστε στη σκέψη σας το μέλλον του χώρου σας

Εμπνευστείτε απο τους πάγκους νησίδες

Σχεδιάστε τους χώρους σας με τις επιφάνειες Elite

Η λεπτομέρεια στην αισθητική στις επενδύσεις και στις κορνίζες

Ποικιλία χρωμάτων λούστρων

Praxitelis
Better Place – Better Life 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.