Γιατί το HPL είναι το υλικό που πρέπει να προτιμήσετε για την κουζίνα σας;

HPL για την κουζίνα

Γιατί το HPL είναι το υλικό που πρέπει να προτιμήσετε για την κουζίνα σας;

Τo υλικό Laminate μας πρωτοσυστήθηκε ως υλικό στα τέλη της δεκαετίας του 1940,  υποκαθιστώντας επιφάνειες από ξύλο ή πέτρα.

Τα τελευταία χρόνια, τα πράγματα έχουν εξελιχθεί! Τα σημερινά Laminates είναι τεχνολογικά και ποιοτικά πολύ ανώτερα από τους κλασικούς πάγκους . Ειδικότερα το HPL – HIGH PRESSED LAMINATE (φορμάικα υψηλής πίεσης) αποτελεί ένα προϊόν υψηλής ποιότητας, αν το συγκρίνουμε με την ευρύτερα γνωστή μελαμίνη, το οποίο χρησιμοποιείται για την παραγωγή πορτών κουζίνας/ντουλάπας και πάγκων κουζίνας και προσφέρει ποικιλία σχεδιαστικών επιλογών.

Γιατί λοιπόν να επιλέξετε το υλικό HPL για τη δική σας κουζίνα;

1.Αποτελεί Οικονομική επιλογή.

Το κόστος είναι ένας σημαντικός παράγοντας επιλογής υλικών και το HPL αποτελεί μια ισχυρή λύση σε σχέση ποιότητας-τιμής.

2. Είναι ανθεκτικό & εύκολο στη συντήρηση.

Σε αντίθεση με πιο… high-maintenance υλικά όπως το μάρμαρο ή ο γρανίτης, το HPL είναι εύκολο στο καθάρισμα και ανθεκτικό σε λεκέδες. Ενδείκνυται για καθημερινή χρήση και ιδιαίτερα busy κουζίνες πχ. μιας πολυμελούς οικογένειας!

3. Διατίθεται άμεσα και σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων/χρωμάτων.

Τα καινούρια HPL, είναι άμεσα διαθέσιμα σε πολλά διαφορετικά χρώματα, μοτίβα και υφές, με ιδιαίτερα ρεαλιστικό αποτέλεσμα απομίμησης οποιουδήποτε άλλου υλικού, καθιστώντας το HPL ένα από τα πιο ευέλικτα υλικά πάγκου.

Ανακαλύψτε πάνω από 75 διαφορετικά χρώματα-design στην κατηγορία HPL Praxitelis, τα οποία και ανανεώνονται συνεχώς με νέες αφίξεις, για να δημιουργήσετε την κουζίνα σας όπως την ονειρεύεστε!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.