Μοντέρνα διακόσμηση: Ιδανική για την κουζίνα

Μοντέρνα διακόσμηση: Ιδανική για την κουζίνα

Είτε δημιουργείτε τώρα το σπίτι σας, είτε βρίσκεστε σε σκέψη ή διαδικασία ανακαίνισης, η κουζίνα είναι ο χώρος στον οποίο αξίζει να επενδύσετε. Ακόμα και μια απλή αλλαγή στο χρώμα των ντουλαπιών της κουζίνας, ή στα πλακάκια του τοίχου, αν υπάρχουν, μπορεί να συμβάλλει καθοριστικά στο να έχετε την πιο μοντέρνα διακόσμηση σπιτιού. Το μοντέρνο στυλ στη διακόσμηση είναι απολύτως κατάλληλο για το χώρο της κουζίνας καθώς χαρακτηρίζεται από καθαρές γραμμές και ουδέτερα χρώματα, που εκτός από άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα, συμβάλλουν απόλυτα και στη λειτουργικότητα του χώρου, χαρακτηριστικό απαραίτητο για την κουζίνα.
Ένα σημαντικό tip για έναν μοντέρνο σχεδιασμό στη κουζίνα σας, κατά την ανακαίνισή της, είναι η επιλογή ουδέτερων χρωμάτων που προσφέρουν την αίσθηση ότι ο χώρος είναι πιο ανοιχτός και μεγάλος. Μια ακόμη χρήσιμη συμβουλή που χρειάζεται να λάβετε υπ’ όψιν σας κατά την ανακαίνιση της κουζίνας σας, αφορά την επιλογή απλών καθαρών γραμμών στους πάγκους, στις νησίδες και στα ντουλάπια. Το τελικό αποτέλεσμα είναι απόλυτα ξεκούραστο στο μάτι και μπορεί να ταιριάξει με οποιαδήποτε διακόσμηση σπιτιού, ειδικά στην περίπτωση που η κουζίνα σας είναι ενιαία με το σαλόνι.
Αν κατά την ανακαίνιση της κουζίνας σας, στοχεύετε σε ένα μοντέρνο στυλ διακόσμησης, μπορείτε να επιλέξετε πάγκους και πορτάκια, με μίνιμαλ σχεδιασμό. Εκτός από το απαράμιλλο design οι επιφάνειες Πραξιτέλης είναι σχεδιασμένες για να προσφέρουν πρακτικότητα, ευελιξία και λειτουργικότητα.

Νησίδα: Η απόλυτη Τάση

Αν στοχεύετε, κατά την ανακαίνιση της κουζίνας σας, σε μια μοντέρνα κουζίνα, τότε η καλύτερη πρόταση που έχουμε για εσάς είναι σίγουρα η νησίδα. Αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές που αναβαθμίζει αισθητικά το χώρο σας.
Επιπλέον, κατά την ανακαίνιση της κουζίνας σας η επιλογή του χρώματος ή του υλικού της νησίδας είναι η πιο σημαντική -αισθητικά- πινελιά. Η δημιουργία αντίθεσης με τον υπόλοιπο χώρο της κουζίνας είναι το ζητούμενο για ένα άρτιο οπτικά αποτέλεσμα. Είναι σημαντικό λοιπόν η επιλογή να γίνεται με γνώμονα την ήδη υπάρχουσα παλέτα χρωμάτων της κουζίνας σας.
Αν πάλι η επιλογή αυτή σας περιορίζει γιατί έχετε μικρή κουζίνα, σας προτείνουμε την κατασκευή μιας μικρής σε μέγεθος νησίδας με στρογγυλεμένες γωνίες ή —ως εναλλακτική λύση- μια κινητή νησίδα με ροδάκια.

Πάγκοι Kουζίνας – Design και ανθεκτικότητα σε πρώτο πλάνο

Οι πάγκοι κουζίνας είναι σημαντικό να είναι κατασκευασμένοι από ανθεκτικό υλικό ώστε να αντέχουν την υγρασία και τις υψηλές θερμοκρασίες. Οι πάγκοι κουζίνας Πραξιτέλης είναι κατασκευασμένοι από HPL(High presses laminate -φορμάικα υψηλής πίεσης) . Ένα υλικό εξαιρετικά ανθεκτικό στην τριβή και στις γρατζουνιές αποτελώντας ιδανικό για την κατασκευή των πάγκων της κουζίνας σας αλλά και των πορτών κουζίνας/ντουλάπας. Το τρίπτυχο της επιτυχίας άλλωστε είναι η ποιότητα, το πλούσιο χρωματολόγιο και η άμεση διαθεσιμότητα.
Πέραν αυτού οι πάγκοι κουζίνας προσφέρουν άνεση κινήσεων και δημιουργούν μια αρμονική ατμόσφαιρα, ιδανική για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η ανακαίνιση κουζίνας φέρνει μια πνοή ανανέωσης και αισιοδοξίας που θα σας αλλάξει τη διάθεση. Αν θέλετε λοιπόν τα μάτια όλων να στραφούν στη κουζίνα σας και να κλέψετε τις εντυπώσεις αυτή η επιλογή συγκαταλέγεται στα “must”.

Πορτάκια- Ο πρωταγωνιστής της ανακαίνισης κουζίνας!

Σας προτείνουμε η νησίδα και τα πορτάκια κουζίνας να έχουν ενιαίο χρώμα. Μια ακόμα σύγχρονη ιδέα αποτελούν τα πορτάκια χωρίς χερούλια τα οποία προσδίδουν ακόμα πιο μοντέρνο στυλ. Η ανακαίνιση της κουζίνας σας και η διαρρύθμιση της είναι θέμα προσωπικό γι’ αυτό και ένα αρμονικό τελικό αποτέλεσμα, δικαίως θα σας κάνει να νιώσετε περηφάνια. Μια λειτουργική και καλαίσθητη κουζίνα είναι σίγουρο πως θα αλλάζει εξ’ ολοκλήρου την διάθεσή σας και τον τρόπο που λειτουργείτε στο χώρο. Ετοιμαστείτε λοιπόν να κάνετε την κουζίνα σας το πιο ξεχωριστό δωμάτιο του σπιτιού σας. Αφεθείτε στην αρμονική και χαρούμενη διάθεση της ανακαινισμένης κουζίνας σας και επιδοθείτε σε ατελείωτες γευστικές δημιουργίες για όλη σας την οικογένεια.

Έτοιμοι να δημιουργήσετε τη κουζίνα των ονείρων σας; Εμπιστευτείτε την εγγύηση ποιότητας Praxitelis!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.