Πάγκοι κουζίνας: Τολμήστε ανατρεπτικούς συνδυασμούς.

Πάγκοι κουζίνας: Τολμήστε ανατρεπτικούς συνδυασμούς.

Η κουζίνα είναι ένα από τα πιο σημαντικά δωμάτια του σπιτιού. Είναι ένας χώρος που πρέπει να είναι απόλυτα εργονομικός και λειτουργικός για να εκτελούμε ξεκούραστα τις καθημερινές υποχρεώσεις. Τα τελευταία χρόνια όμως έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση και στην εμφάνιση, καθώς μια κουζίνα όμορφη, με μοντέρνο design και σύγχρονα υλικά αποτελεί χώρο έμπνευσης και οι διαδικασίες που εκτελούνται σε αυτή γίνονται πολύ περισσότερο ευχάριστες

Οι πάγκοι αποτελούν σημείο κλειδί στο σύνολο μιας καλοσχεδιασμένης κουζίνας. Επιλέγοντας πάγκο θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας τόσο την αντοχή και τη διάρκεια όσο και την αισθητική.
Οι πάγκοι κουζίνας Praxitelis διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και υφών ώστε η κουζίνα των ονείρων σας να γίνει πραγματικότητα.

Η εποχή που ο πάγκος κουζίνας έπρεπε να είναι ίδιος με τα ντουλάπια ή σε απόλυτη αρμονία μαζί τους έχει περάσει και πλέον οι αναπάντεχοι συνδυασμοί χρωμάτων και υφών κατακτούν τις σύγχρονες κουζίνες.

Φυσικό ξύλο
Η εμφάνιση του φυσικού ξύλου προσθέτει μοναδική ζεστασιά στο σπίτι. Είναι μια τάση που μπορεί να ενσωματωθεί πολύ εύκολα σχεδόν σε όλα τα στυλ διακόσμησης από το vintage, το μποέμ και το ρουστίκ, μέχρι πιο minimal και elegant χώρους. Μια πολύ καλή λύση για να ενσωματώσετε αυτή την τάση στην κουζίνα σας είναι ένας πάγκος κουζίνας HPL, υλικό πολύ ανθεκτικό, σε όψη φυσικού ξύλου.

Ένας τέτοιος πάγκος ταιριάζει άψογα με οποιοδήποτε χρώμα ντουλάπι. Προσφέρει την απαραίτητη ζεστασιά σε μια μαύρη ή λευκή κουζίνα αλλά μπορεί να λειτουργήσει άψογα και σε μια κουζίνα με ντουλάπια σε έντονο χρώμα.

Χρωματικές αντιθέσεις

Μια τάση που δεν απευθύνεται μόνο σε τολμηρούς. Δοκιμάστε να συνδυάσετε έντονα χρωματιστά ντουλάπια με πάγκο κουζίνας HPL σε όψη ανοιχτόχρωμου μαρμάρου. Με αυτό τον τρόπο θα “ησυχάσετε” μια έντονη κουζίνα και θα της δώσετε πιο elegant χαρακτήρα.

Εναλλακτικά, τολμήστε έναν πάγκο κουζίνας έντονου χρώματος σε μια κουζίνα με ουδέτερα ντουλάπια και απογειώστε την! Φροντίστε να επιβεβαιώσετε ότι οι έντονες αντιθέσεις ταιριάζουν με τη διακόσμηση του υπόλοιπου σπιτιού, ειδικά στην περίπτωση που η κουζίνα σας είναι open!

Τέλος να θυμάστε να επιλέγετε τις τάσεις που θα σας κάνουν να νιώθετε όμορφα στο σπίτι σας! Αυτό σημαίνει να ταιριάζουν με την προσωπικότητα και τις ανάγκες της δικής σας καθημερινότητας. Οι τάσεις έρχονται και φεύγουν, η θαλπωρή του σπιτιού μένει!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.