Εταιρεία

etaireia-1

Η εταιρεία

PRAXITELIS

H εταιρία Praxitelis ιδρύθηκε το 1985 με έδρα την Κόρινθο και η πρώτη εργοστασιακή μονάδα στήθηκε για την παραγωγή Ξύλινων πορτών κουζίνας και ντουλάπας κατηγορίας μασίφ -ημιμασίφ. Η μεγάλη ποικιλία σχεδιαστικών μοντέλων, σε συνδυασμό με την ποιότητα και την ευελιξία στην εξυπηρέτηση, κατέστησαν γρήγορα την εταιρεία πρωτοπόρο στην κατηγορία. Σήμερα οι εγκαταστάσεις της εταιρείας όπου εκτείνονται οι παραγωγικές της μονάδες είναι ιδιόκτητες και καταλαμβάνουν χώρο 30.000 m2, ενώ για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελατολογίου της λειτουργεί και εκθεσιακός χώρος στην Αθήνα.

Η εταιρεία πάντα

ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ
ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

και αισθανόμενη τις ανάγκες της αγοράς, δρομολόγησε την υλοποίηση ενός προγράμματος επενδύσεων σε νέες γραμμές παραγωγής, το οποίο βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη.

m

HPL-POSTFORMING

Αρχικά ανέπτυξε την μονάδα παραγωγής Πορτών Κουζίνας – Ντουλάπας κατηγορίας HPL-Ρostforming, με στόχο αυτά τα είδη να τοποθετηθούν στην πρώτη γραμμή των προϊόντων αιχμής της.

m

ΑΡΤΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ

Αυτή τη στιγμή η άρτια συλλογή της περιλαμβάνει περισσότερα από 70 χρώματα σε διάφορες επιφάνειες – γυαλιστερά, ματ, απομίμηση ξύλου, σαγρέ, λεία, ανάγλυφα – και εμπλουτίζεται συνεχώς διεκδικώντας θέση σε κάθε εκλεπτυσμένο χώρο.

m

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Στην συνέχεια οργανώθηκε η εγκατάσταση μιας αυτόματης γραμμής παραγωγής Πάγκων κουζίνας. Η εταιρεία παράγει υψηλής ποιότητας πάγκους κουζίνας και έχει αναπτύξει μια γκάμα χρωμάτων η οποία ξεπερνάει τα 60 χρώματα καλύπτοντας και τα πιο απαιτητικά γούστα.

m

ELITE POSTFORMING

Παράλληλα συστήθηκε πρόσθετη γραμμή παραγωγής για την κατασκευή πορτών κουζίνας – ντουλάπας κατηγορίας ELITE postforming. Η συλλογή αναπτύσσεται σταδιακά φτάνοντας σήμερα τα 45 χρώματα, επίσης σε διάφορες επιφάνειες όπως ματ, ανάγλυφο, λείο.

m

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Στη συνέχιση της προσπάθειας της εταιρείας να παράσχει στον πελάτη της προϊόντα υψηλής ποιότητας και τεχνογνωσίας, επένδυσε σε μια αυτόματη γραμμή παραγωγής επιφανειών ELITE καθιστώντας την εταιρεία Πραξιτέλης σε ηγετική μορφή του χώρου. Το χρωματολόγιο των επιφανειών ELITE περιλαμβάνει 45 χρώματα, τα οποία εναρμονίζονται απόλυτα με το χρωματολόγιο των ELITE Postforming παρέχοντας στον πελάτη την δυνατότητα να αναπτύξει ιδιαίτερους συνδυασμούς και να κλειδώσει υψηλής ποιότητας αποτελέσματα.

Το όραμα της εταιρείας

PRAXITELIS

είναι η λειτουργία της επιχείρησης σε ένα υγιές επιχειρηματικό περιβάλλον με στόχο την ανάπτυξη και την ευημερία για όλους τους συνεργάτες της. Η ανάπτυξη και η ευημερία δεν θα πρέπει να θεωρούνται και δεν είναι έννοιες ανεφάρμοστες. Η εταιρεία δημιουργεί όλες εκείνες τις συνθήκες που μπορούν να δώσουν την ώθηση για την επίτευξη νέων στόχων για όλους μας. Μια δεμένη ομάδα ανθρώπων λειτουργούν με οδηγό το ΟΡΑΜΑ της εταιρείας.

Στο μέλλον η εταιρεία

ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΝΑ
ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ

με την ίδια ένταση τις επενδύσεις σε ανθρώπους και τεχνολογικό εξοπλισμό προκειμένου να βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά από τις ανάγκες της αγοράς και δίπλα στον επαγγελματία, με την ίδια πάντα υπευθυνότητα και συνέπεια.