Πραξιτέλης ΑΕ|Εταιρεία
 

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η βιομηχανία Praxitelis ιδρύθηκε το 1985.

Αδιάλειπτα έως σήμερα σχεδιάζει, παράγει και διοχετεύει στην αγορά προϊόντα πορτών κουζίνας και επίπλων, υψηλής αισθητικής, ασύγκριτης ποιότητας , απολύτως πρακτικά εστιάζοντας στις αξίες των ανθρώπων της και των καταναλωτών της.

 

Η καινοτομία, η βιώσιμη ανάπτυξη, η κυκλική οικονομία, οι συνεχείς επενδύσεις τόσο στο Ανθρώπινο Δυναμικό όσο και στις υλικοτεχνικές υποδομές και οι αναλλοίωτες αξίες είναι οι πυλώνες της πορείας πρός το μέλλον.

 

H Praxitelis οικοδομεί σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες της με σκοπό να τους προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες με αξία και οι ίδιοι να μετακυλούν την αξία αυτή στην αγορά και στους πελάτες τους.

 

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ & ΓΡΑΦΕΙΑ

Η υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής στην Κόρινθο είναι επανδρωμένη με γραμμές παραγωγής υψηλής τεχνολογίας και αυτοματισμού. Με έμφαση στην τελειότητα της κατασκευής και τη συνεχή εξέλιξη των προϊόντων η εταιρεία Praxitelis παράγει προϊόντα, πόρτες επίπλων κουζίνας τα οποία βελτιώνουν τη ζωή και την καθημερινότητα των ανθρώπων.

Η ιστορία μας γράφεται καθημερινά.

 

Η Praxitelis  Ιδρύθηκε το 1985 με την πρώτη μονάδα παραγωγής να κατασκευάζει ξύλινες πόρτες κουζίνας-ντουλάπας Μασίφ -Ημιμασίφ. Απο το ξεκίνημα μας το επίπεδο ποιότητας ήταν υψηλότατο  με πρωτοπόρες προδιαγραφές στην παραγωγή πορτών κουζίνας ντουλάπας Μασίφ – Ημιμασίφ.

 

Σήμερα η Βιομηχανική μας μονάδα στην Κόρινθο καλύπτει μία έκταση 30,000 τετραγωνικών.

 

Οι μονάδες παραγωγής από την αρχή της πορείας μας διαθέτουν υποδομές, υπερσύγχρονες και προσαρμοσμένες ώστε να δίνουν προϊόντα με αποκλειστική ταυτότητα και χαρακτήρα.

 

Η συνέχεια περιελάμβανε επένδυση στη σύσταση γραμμής για την παραγωγή HPL (High Pressed Laminate) πορτών κουζίνας ντουλάπας.  Σήμερα το χρωματολόγιο περιλαμβάνει 90 χρώματα , όλα stock και άμεσα διαθέσιμα.

 

Επόμενο στάδιο οι επενδύσεις στην παραγωγή πάγκων κουζίνας, επένδυση η οποία δαθέτει μία αυτόματη μονάδα παραγωγής. Το χρωματολόγιο των πάγκων σήμερα περιλαμβάνει 80 σχέδια όλα stock και άμεσα διαθέσιμα.

 

Η ιστορία συνεχίστηκε με μία πολύ μεγάλη επένδυση και την εγκατάσταση αυτοματοποιημένης μονάδας παραγωγής MFC Boards, η οποία δίνει στην αγορά τις Elite επιφάνειες ένα προϊόν υψηλής ποιοτικής κατασκευής προερχόμενο από υλικό υψηλής ποιότητας. Σήμερα το χρωματολόγιο των επιφανειών Elite ανέρχεται στα 35 χρώματα.

 

Η ιστορία συνεχίζει να γράφεται με επενδύσεις υψηλού επιπέδου στις υποδομές και στο μεγαλύτερο κεφάλαιο μας, το Ανθρώπινο Δυναμικό.