Πραξιτέλης ΑΕ|Showroom
 

Στο Showroom της εταιρείας Praxitelis θα μπορέσετε να δείτε από κοντά τα προιόντα της. Ένας ιστορικός και συμβολικός χώρος, καθώς από εδώ ξεκίνησε η μεγαλειώδης πορεία της, που έμελλε να αλλάξει τα δεδομένα στην αγορά της Βιομηχανίας ξύλου.

Praxitelis

Το 1985 ξεκίνησε στο σημερινό Showroom μία κομψή και φιλόδοξη βιοτεχνία η οποία άρχισε από τα πρώτα στάδια της να διακρίνεται για την πρωτοτυπία των προιόντων και την απαράμιλλη ποιότητα τους. Με σταθερά βήματα και με πυξίδα την αξιοπιστία στις σχέσεις η Praxitelis έδωσε στην αγορά προϊόντα τα οποία ήταν και παραμένουν μοναδικά στην παραγωγή καθώς δεν είναι δυνατόν να αντιγραφούν. Τόσο οι εμπορικές επιχειρήσεις όσο και οι καταναλωτές ξεχώρισαν τη μοναδικότητα της Praxitelis με αποτέλεσμα να ανέρχεται όλο και με μεγαλύτερες ταχύτητες στην κορυφή.

Praxitelis

Σήμερα η Praxitelis είναι η ηγέτιδα βιομηχανία στην παραγωγή και επεξεργασία πρώτης ύλης ξύλου, με την έδρα της στην Κόρινθο σε μία μονάδα 30.000 τετραγωνικών μέτρων. Στο Showroom γράφτηκε η πρώτη σελίδα της επιτυχημένης πορείας της εταιρείας που πίστεψε σε αυτό που φαντάζει ακατόρθωτο. Να μπορείς να κάνεις τους ανθρώπους ευτυχισμένους στο χώρο τους.

Praxitelis

Η ιστορία συνεχίζεται με μία αλματώδη πορεία την οποία πάντα χαρακτηρίζουν οι αξίες και η ποιότητα. Στο Showroom μπορείτε να δείτε τα προιόντα της Praxitelis, να νιώσετε την υπεροχή και σε συνεργασία με τον συνεργάτη σας τεχνίτη όχι μόνο να τα αποκτήσετε αλλά να πετύχετε μία καλύτερη ζωή και να ζήσετε καλύτερες μέρες.

 

 

Praxitelis SA

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ, ΤΩΡΑ

Καθημερινά, Δευτέρα- Παρασκευή 09.00 – 17.00 και κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού.

Επισκεφθείτε το Showroom της Praxitelis και δείτε από κοντά τα προϊόντα με την απαράμιλλη ποιότητα που θα κάνουν το χώρο σας πιό υπέροχο και λειτουργικό από ποτέ, προσφέροντας σας καλύτερες ημέρες και όμορφη ζωή.

Και για κάθε επαγγελματία, είναι ιδανικός ο χώρος και οι συνθήκες ώστε να κάνετε τη συμφωνία για τα προιόντα που θα χρειαστούν ή σας έχουν παραγγείλει οι πελάτες σας.

Πελοπίδα 160, Νέα Ζωή, 12136 Περιστέρι

Χάρτης
+30 210 5753448
+30 210 5742104 (FAX)

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα:
     

    Αποδείξτε ότι είστε άνθρωπος επιλέγοντας Σημαία.